Trainers Semi-Contact

Kate Mintiens
4e Dan Karate & semi-contact, heeft reeds een heel palmares aan titels op haar naam staan, zowel nationaal als internationaal.  Heeft eveneens de titel van Wereldkampioene Semi-Contact achter haar naam staan. Beoefent ook ‘kickbox’.  Geeft les in de afdeling karate en is verantwoordelijk voor de competitietrainingen en de afdeling Semi-Contact. Kate is ook nationaal bondscoach van de deelnemers aan de Semi-Contact wedstrijden. Zij geeft heel graag haar kennis ivm competitie door aan onze Karateka’s en Semi-Contact beoefenaars.
Kate is erkend initiator bij de Vlaamse Trainers school – Sport Vlaanderen.

 

Jeltje Hellinckx
2e Dan karate & semi-contact, geeft les aan de jeugd en volwassenen. Heeft op haar jonge leeftijd al een palmares om “U” tegen te zeggen. Zij behaalde reeds de Europese titel bij de meisjes. Jeltje is erkend initiator bij de Vlaamse Trainers school – Sport Vlaanderen.

 

Steven Wouters
2e Dan karate & semi-contact, geeft les aan de jeugd en de volwassenen. Werd Europees Kampioen in 2011 & Wereldkampioen in 2012 en dit in Semi Contact Karate. Erkend initiator bij de Vlaamse Trainers School – Sport Vlaanderen.

 

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: